Εμπειρία από το 1980!

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1980 με αντικείμενο τις Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, καθώς επίσης και την χονδρική και λιανική πώληση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Για περισσότερα από τριάντα χρόνια δίνουμε λύσεις σε οποιαδήποτε ηλεκτρική εφαρμογή για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους.  Με μεθοδικότητα αναλύουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη και σχεδιάζουμε εγκαταστάσεις οι οποίες υλοποιούνται στον μικρότερο δυνατό χρόνο,  έχοντας σαν γνώμονα την λειτουργικότητα αλλά και την δυνατότητα  μελλοντικής επέκτασης ή τροποποίησης της εγκατάστασης.

Στο κατάστημά μας που βρίσκεται στην Λεωφόρο Δημοκρατίας 48 στην Ηλιούπολη , μπορείτε να βρείτε επώνυμο ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, σε ανταγωνιστικές τιμές.  Μπορείτε να δείτε αναλυτικά και να επιλέξετε όλα τα προϊόντα τα οποία θα τοποθετηθούν στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Η  παράδοση και εγκατάστασή τους γίνεται από εμάς, άμεσα και με προσοχή στις λεπτομέρειες.

Προάγουμε τα οικολογικά προϊόντα  τα οποία προσφέρουν την μέγιστη οικονομία στην κατανάλωση, βοηθώντας παράλληλα το περιβάλλον .

Η εμπειρία μας και τα δεκάδες έργα που έχουμε υλοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια, είναι η εγγύησή μας για ένα ασφαλές και ποιοτικό αποτέλεσμα.
Νίκος Δρελιώζης
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το κατάστημά μας

  ΔΡΕΛΙΩΖΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ